giveaway, Reflektion

Time flies

Svenska:

En hel vecka har gått sedan sist. Och det känns som att jag inte fått mycket gjort alls denna gång. Det här när livet kommer emellan ibland, när saker och ting inte går som planlagt, då blir det annat fokus och andra lösningar helt enkelt. Förra veckan så började vi röjja undan alla våra möbler på nedervåningen för att hantverkarna ska komma och lägga nytt golv bl.a., jag åkte iväg till Lindesberg/Örebro för att gå på min morfars begravning (vila i frid kära morfar ❤ ), vi åkte till svärföräldrarna i Vagnhärad för att lämna katterna (så de inte är ivägen vid renoveringen), jag hade möte med en revisor ang. bokårsslut, plus att det varit farsdag att fira (grattis alla pappor!! ❤ ), för att inte tala om allt annat runtikring.

Det har varit fullt upp med andra ord och jag har inte så mycket mer att tillägga egentligen. Denna vecka är det nya tag som gäller och jag gläds enormt att vår vardag håller på och går tillbaka till vårt normalt snart. Nästa vecka kommer det vara som vanligt, tack och lov – förhoppningsvis jobbmässigt också!

Ta hand om dig och glöm inte min giveaway som är i full rull, samt att sprida kärlek runt i kring! ❤


English:

A whole week has passed since last time. And it feels like I haven’t got much done at all lately. You know, when life comes in between your planned stuff and just makes a mess out of everything. When that happens, you just have to shift focus and seek out new opportunities. Last week, we started to move all of our furniture on the first floor since we are going to renovate the floor, I went to Lindesberg/Örebro in order to go to my grandfathers’ funeral (rest in piece now dear grandpa ❤ ), we went to my parent-in-law in Vagnhärad in order to leave our cats (so they are not in the way for the craftsmen who’s renovating), I had a meeting with an accountant for my annual financial report, plus there has been fathers day to celebrate (congratz all you awesome dads!! ❤ ), not to mention all the rest that has happened in between this.

So. I’ve been soooo busy and I really don’t have anything else to mention. Well, this week I will take some new breaths work hard, and I’m soooo relieved and happy that our everyday is soon back to normal. Next week, it really will be back to normal completely – hopefully in my work as well!

Take care of yourself and don’t forget my giveaway which is still ongoing, and don’t forget to spread some love! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s