giveaway

Giveaway 2.0 is closed

Svenska:

Idag kommer utlottningen av vinnaren för Giveawayen att utses! Jag är så taggad! Ikväll, kl.19:00 sänder jag live på min instagram om vem som vinner. Den person som sedan vunnit kommer jag att kontakta via mailadressen som angetts sedan tidigare för att välja ut sina priser. Därefter kommer jag att skicka iväg paketet under veckan så att det kommer fram så snabbt som möjligt. Bra va?

Jag hoppas att du har gillat min giveaway-kampanj, känn dig fri att meddela mig ris eller ros över det hela!

För tillfället är det världens vinterland ute just nu hos oss! De som känner mig vet att jag älskar vintern allra mest av alla årets årstider, framförallt när snön lägger sig som ett mjukt vitt täcke över hela naturen. Det är såååå vackert och det kliar verkligen i mig att gå ut och rulla mig i snön. Så fort sonens overall har torkat så vet ni vart ni hittar oss haha.

Ta hand om er och glöm inte att sprida kärlek runtikring! ❤


English:

Today the winner of the giveaway will be noticed! I’m soooo excited about this! Tonight, at 19:00 o’clock I will be having a live session on my instagram and draw the winner. That person who actually wins will thereafter get a mail with further instructions to pick their price. And during the week, I will send the package so you can enjoy it at soon as possible. Sound good huh?

I really hope you’ve enjoyed my giveaway-campaign, feel free to give me pros and cons over it!

At the moment, it’s a loooovely winter wonderland outside right now! Those who knows me knows that I absolutely loooooves winter most of all, especially when the snow comes and cuddles up like a soft pillow over the nature. It’s sooooo beautiful and it really itches in me to just go out and throw myself in the snow and roll around. As soon as my sons jacket is dry enough, you know where you’ll find us haha.

Please take care of yourself and spread some love! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s