Framtiden, giveaway, Reflektion

Structure and penguins

Svenska:

Hallå! Precis. Du där. Jag vill återigen påminna om min giveaway (läs mer i detalj om den här)! För att deltaga så scrollar du längst ner här på min hemsida, knappar i din e-postadress och klickar på knappen ”följ min blogg!”. Enkelt eller hur? Gillar du det jag gör, gillar gratis grejer eller tycker det bara är kul att få rabatter och nyheter om vad jag gör så är det verkligen läge att skriva upp dig. Om du absolut INTE vill vara med så är det enkelt att bara säga upp följandet. Yes. Men jag hoppas ju såklart att du är kvar med mig. Jag gillar ju dig! ❤

Brukar du strukturera upp ditt arbete när du jobbar? Är du en planerare, eller förberedare? Själv älskar jag struktur och ordning när jag jobbar. I ateljén är det dock strukturerat kaos, men huvudsaken att JAG hittar tänker jag. Ingen annan behöver hitta mina saker. Ibland är det dock skönt att städa upp lite i ateljén, så att det ser lite snyggare och hemtrevligt ut när man kliver in. Men det börjar bli lite svårt nu när alla konstverk tar över mer och mer av min yta.

Hursomhelst. STRUKTUR är ju alla godas vän enligt mig. För att vara riktigt effektiv i mitt arbete så behöver jag skriva upp en plan för vad jag ska göra varje dag. Oftast blir det en slags 30-dagars plan jag förbereder för mig själv i min kalender (som jag verkligen ÄLSKAR!). Där får jag då också svart på vitt bekräftat för mig själv att jag faktiskt har gjort en hel del, speciellt de dagar när det känns som att man inte gjort något. Känner du igen dig? Tiden är extra dyrbar nämligen när du jobbar deltid, då gäller det att vara effektiv och inte dega runt så mycket haha.

En annan tanke som slog mig som jag hade planerat för i år, men som jag snabbt insåg tyvärr inte är möjligt att genomföra i år är att skapa en kalender. Så jag ställer frågan till er: Skulle ni vara intresserad av en kalender av mig? Skulle ni vilja se gulliga och roliga pingviner i den? Eller skulle ni endast vilja ha bilder av blandad konst som passar de olika månaderna i den? Jag ÄLSKAR att höra era åsikter. Kommentera gärna eller skriv ett mail eller DM till mig på sociala medier om dina tankar. Tänker att jag kan planera in det till nästa år så det faktiskt genomförs i sådana fall.

Ta hand om er och glöm inte att sprida kärlek runtikring! ❤


English:

Hiyas! Yes. You. I would like to remind you once again about my giveaway (read in detail over here)! In order to participate in it, you just need to scroll down on my homepage (for example this page), writes your e-mail adress and click the button who says ”följ min blogg!” (in eng: follow my blog!). Quite easy, right? If you like what I do, if you like free stuff or if you just thinks it’s really fun to get offers and news on what I do, you really should join me. If you really NOT would like to be a part of my list you can just easily unfollow. Yes. But I really hope of course that you will stay with me. I mean, I really like you! ❤

Do you like structure, especially when you’re working? Are you a planner or a prepper? I just love structure and tidiness when working. Though, in my artroom it’s really a matter of face that the structure is quite caotic. But at least I find what I’m looking for. I mean, nobody else needs to navigate through my stuff. Though, sometimes it is quite nice to tidy up things in the artroom. Make it a bit neater and cozy again when you step inside. But, it’s starting to be a bit tight or rather impossible to tidy up things because all my artworks are taking over all the spaces that’s left for me.

Anywho. STRUCTURE is the friendliest of all friends in my opinion. Because, in order to be really effective when I do my work I need to plan and write up everything I need to do for each day. I often make a 30-day plan where I write up everything I’m supposed to do in my calendar (which I just LOVES!). I can also get like a really clear picture of what I have done in my calendar, especially when you have those days you feel like you have’nt done anything at all. Anyone who recognize oneself? The time effeciency is really important, especially when you’re just working part-time. Then you really have to be effective and not doodle around so much haha.

Another thought that hit me, which I actually had planned this year but I realize that time is running out (and that’s fast) and I won’t be able to make one now. A calendar. So, my question for you is: Would you like/love to have a calendar made by me? Would you like to have fun and cute penguins in it? Or would you rather prefer a mix of images of my different artworks that suits the different months? I would LOVE to hear your opinion about this. Please make a comment, or mail me, or DM me on social media about your thoughts. I’m thinking if I start this process now, I will be able to make one starting next year which will be available then next year.

Please take care of yourself and don’t forget to spread some love! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s