Vem är jag?

Jag är en svensk konstnär som lever i en liten stad kallad Enköping. Jag har en passion för konst, serier och Japan. Redan som liten har jag älskat att måla och rita och jag lever lite i en drömvärld – allting runt omkring mig spelas upp likt serier på insidan av mitt huvud. Trots det så är jag inte galen, men kärleken och lyckan av att berätta berättelser genom konsten kommer väldigt naturligt från mig och flödas ut i det jag skapar.

Med en kandidatexamen från Linköpings Universitet i Grafisk Design och Kommunikation i bagaget, så har jag även tagit distanskurser inom Illustration på Forsbergs och jobbat som Grafisk Designer och Produktionsledare de senaste åren.

Min dröm är att dela lyckan och kärleken som konst ger. Om du är intresserad av att köpa konst från mig så gå in på min Shop. Om du är intresserad av att samarbeta, skapa ett projekt tillsammans eller bara vill ställa en fråga om vad som helst och ingenting till mig, tveka inte att Säga hej!

Ta hand om dig och sprid kärlek!