giveaway

Giveaway 2.0!

Svenska:

Utställningen i Strängnäs är nu klar och jag har hämtat hem all konst igen. Tack allihop som kom och kollade! ❤ Nu över till en superkul sak:

Det är dags för GIVEAWAY igen!!! Är ni taggade?! Jag är i alla fall det! Förutom att det är allhelgona-vecka med halloween och allt vad det innebär så börjar vi även närma oss en annan mysig tradition. Jag pratar såklart om THANKSGIVING. Och vad passar inte bättre än att ha en giveaway under thanksgiving-månaden?

Denna gång kommer giveaway:en bestå av ett valfritt armband ur mitt sortiment som DU får välja ut, se bilder nedan. Samt en 20x20cm canvas ur min nya pingvin-kollektion, med jultema! Även här får du välja den du gillar mest! Tyvärr är de inte klara ännu, men jag kommer lägga ut bilder nu i veckan så snart de är helt klara. Visst låter det bra? Allt är till ett värde av 750kr, så sprid detta gärna vidare om du gillar det jag gör!

Från vänster till höger: Golden Seashell, Ocean Wave, Fire Glow, Moonstone Dawn & Moonstone Dusk.

Allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är att signa upp dig på min blogg med din e-postadress. Här är det också viktigt att du inte signar upp dig till ett wordpress-konto, det är tyvärr en del som gjort det nämligen och det orsakar att jag inte kan se din e-postadress då. Är du osäker på om du gjort rätt efter att du skrivit upp din e-postadress samt bekräftat mailet du fått skickat till dig så kan du alltid höra av dig direkt till mig. Antingen via ett PM på instagram och facebook, eller skicka ett meddelande till min mail, hello@lovtjarndesign.com, så hjälper jag dig reda ut detta!

Om du bara läser ditt bekräftelsemail och följer angivelserna i den så kommer det inte vara några problem alls för dig. Du hittar fältet att signa upp din e-postadress till min blogg längst ner på sidan här och överallt annars på min hemsida.

En annan viktig sak är att om du har vunnit en giveaway tidigare i år så kommer du bli bortplockad från lottningen denna gång. 1 vinst per år, för att det ska bli rättvist mot alla tänker jag. OBS! Giveaway:en avslutas den 20:e november!

Hör av dig om du skulle ha några funderingar. Annars får jag önska dig ett fantastiskt höstlov och allhelgona-vecka! Ta hand om dig ❤


English:

The art exhibition that was held in Strängnäs is now over and I’ve been collecting all the artworks from it as well. Thank you so much everyone that has been watching it! ❤ Now over to something else:

It’s that time of the year again – it’s GIVEAWAY time!!! Are you ready?! I am! Since it’s All Saint’s day/week and halloween-week with everything that involves that, there’s another season that’s coming up soon which is one of my personal favourites. But of course! I’m talking about THANKSGIVING. And what’s better than to have a giveaway during the thanksgiving-month?

This time, the pot will exist of one of my newly created bracelets, which YOU will be able to decide which one you would like to have (see images below). Aaaaand – there will be a 20×20 cm canvas with a christmas theme from my newly made penguin collection! You will also be able to choose motif of your choice here as well. I’m afraid that the penguin-collection is not done yet, so I can’t show you any pictures right now. But I promise they will come up this week as soon as they’re ready. Isn’t this exciting?! Everything is worth over 750sek, so please spread the word if you like what I do!

From left-right: Golden Seashell, Ocean Wave, Fire Glow, Moonstone Dawn & Moonstone Dusk.

All you have to do in order to participate in the giveaway is to sign up your e-mail and follow my blog. OBS, it’s of importance that you don’t follow my blog by creating a wordpress account, because for some reason there has been a few people who has done that, and that makes me unable to see your e-mail so I won’t be able to contact you. If you are unsure wether you have signed up correctly to my blog, don’t hesitate to send me a PM either on instagram or facebook, oooor you can send a message to my mail: hello@lovtjarndesign.com If you do that I will make sure to help you in the best way I can!

If you just read your confirmation mail throughly after you’ve signed up your e-mail to my blog, I’m sure you’re safe and sound and will manage. You find the field where you can follow my blog down this side if you make a scroll for it, as well as anywhere else on my homepage.

One more thing of importance is that if you have won a giveaway earlier this year, you will not be able to participate in this giveaway. 1 victory once every year if more fair and square I think. OBS! The giveaway will end the 20th of November.

Please let me know if you have any wonderings at all! Nonetheless, I wish you a great autumn vacation and a lovely all saint’s week! Take care and spread some love! ❤

2 reaktioner till “Giveaway 2.0!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s