Framtiden, Info

Info

Svenska:

Pass på! Nu är det bara en vecka kvar av utställningen i Strängnäs, se till att inte missa att se den! Den ligger i Gula Gallerian, Eskilstunavägen 34, för er som inte kommer ihåg adressen. Så nästa vecka, på måndag, så kommer jag att hänga ner tavlorna och packa med dem hem. Jag kommer vara där ca kl.14 så du kan alltid träffa mig då om du vill. 🙂

Dagarna bara flyger förbi känner jag. Inte minst att det har blivit mörkare men det har även blivit mycket kallare ute. Känns underbart mysigt tycker jag! Som ett litet ljust i mörkret, jag riktar mig lite extra till dig som tycker det svenska vinterhalvåret är lite jobbigt ändå, så kan jag glatt meddela att det kommer bli en GIVEAWAY igen! Nästa vecka kommer den dra igång, så då kommer lite mer info att komma om den, men det är samma upplägg som tidigare: om du följer min blogg med din e-post (obs, du behöver ej skaffa ett wordpress konto!!) så är du med i utlottningen av en finfin grej! Kul va? Mer info om pris och hur du går tillväga nästa vecka.

Som om inte det vore nog, så kommer en väldigt kul grej att komma efter allhelgonahelgen och giveawayens avslut, som OCKSÅ baseras på att du behöver följa min blogg för att ta del av erbjudandet. Låter lite spännande, eller hur? Överraskning på överraskning väntar alltså på dig, allt för att ljusa upp denna mörka perioden av året!

Jag känner att detta inlägg blev bara en hint om allt som komma skall och inte så rolig som jag hade hoppats på, så jag tänker att jag lämnar det så haha. Nästa vecka kommer komma mer matnyttig info, jag lovar! Ta hand om dig och glöm inte att sprida lite kärlek! ❤


English:

Go go go! It’s only one week left to check out my art exhibition in ”the Yellow mall” (swe: gula gallerian) in Strängnäs, don’t miss it!! The adress to the exhibition is ”Eskilstunavägen 34” (sweden). Next week, on monday, I will be there to remove the installation and pack my stuff to go home. I will be there around 14 o’clock, so you can always meet me then if you would like to. 🙂

The days are just passing by in lightning speed. None the less, it has gotten quite dark outside now and quite chilly too. I think it’s wonderfull and soooo cozy! As a little light in the darkness, this is especially for you who can’t really handle the swedish climate during the winter year, I’m happy to announce the next GIVEAWAY that will take place! I will start with the giveaway next week, so more info will come until then. But it’s quite the same as it was during the spring (read old blogpost here about it, obs only in swedish): if you follow my blog with your e-mail (obs, you DON’T need to get a wordpress account!!) you will be in the lottery for the giveaway! Nice huh? More info about what’s in the giveaway and how you do it will come next week.

As if that was not enough: another fun thing that will happen after All Saint’s day and the giveaway end, which ALSO needs you to sign up to follow my blog, is that it will be a reeeeeaaaally nice offer before everyone starts to focus on christmas. Sounds a bit exciting, right? Surprises after surprises awaits you to enlighten this dark period of the year!

I feel that this post was only about lots of different information on my part and not that fun maybe to read haha. But I will leave it as it is now. Next week, I promise you that you will get something more fun to bite into! Take care and don’t forget to spread some love! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s