giveaway

Giveaway 2023

Svenska:

Yes! Det är dags igen! Första giveaway:en för 2023 har redan börjat (se inlägget här) och den kommer pågå fram till och med den 21/5, vinnaren dras den 22/5. Hur kan jag delta? Det finns 2 stycken alternativ att delta på, vilka är:

Alternativ 1:
Skriv en kommentar på instagram-inlägget (som du når här) och tagga 3 av dina vänner.

Alternativ 2:
Börja följa min blogg OCH nyhetsbrev (ogiltigt om du bara följer den ena alltså).

Superenkelt! Ditt stöd betyder otroligt mycket så sprid gärna detta vidare. För jag menar, vem blir inte glad av gratis grejer?! Vad kan man vinna då? Jo, denna gång kan man vinna ett av mina FINE ART PRINTS, nämligen MIDNIGHT CASTLE, som är tryckt på högkvalitativt papper och med 6-färgsutskrift som håller i minst 60år. Printen är värda 800kr och tryckta på A3 papper. Det finns en begränsad upplaga av dem, endast 30st per motiv, och är de slut så är de slut. Inga nya prints som kommer tillverkas.

Midnight Castle

Jag kommer göra en livesändning på kvällstid den 22/5 för att dra den lyckliga vinnaren, så missa inte det! Exakt tid återkommer jag med längre fram.

Ytterligare en sak som jag hoppas du inte missat är att jag har en hel del på REA just nu. Jag behöver mer plats i min ateljé, därav denna stora rea. Har du längtat efter en original målning som jag gjort så missa inte denna kampanj just nu i sådana fall. Obs, köper du dessutom en målning med pingvinmotiv så bidrar du till att stödja WWF’s arbete för att rädda Östersjön och våra hav, då 20% av intäkterna går direkt till deras arbete. Här hittar du samtliga målningar som det är rea på:

Jag önskar dig en fantastisk början på maj och jag hoppas att du får må bra och uppleva mycket kärlek runtikring dig! ❤


English:

Yes! It’s that time again! The first giveaway for 2023 has already begun (check out my post here) and it will end the 21/5, the winner will be drawn the 22/5. So, how can I participate? Well, nowadays there’s 2 different options:

Option 1:
Write a comment on this post here and tag 3 of your friends in it.

Option 2:
Follow my blog AND newsletter (you won’t be counted on if you ONLY follow ONE of them).

So easy! And you know what? Your support means a lot to me, it means EVERYTHING, so please do spread the word. I mean, who does’nt like free stuff? So, what’s in the pot? Well, this time you can win one of my FINE ART PRINTS, namely MIDNIGHT CASLTE, which is printed on high quality paper and printed with 6-colors system which makes them keep their color and shape for at least 60 years. The print is worth 800SEK and is printed on A3 paper. There exists only 30 pieces of each of my motifs so when they’re gone IT’S GONE. No more print-ups will be taken on them.

Midnight Castle

I will be sending live in the evening the 22/5 in order to draw the happy lot who has won the print, so don’t miss it! I will notify you on my social media on the exact time I will be sending live.

One more thing! I hope you haven’t missed that I’ve got alot on SALE right now. I really need more space in my art room, therefore this huge sale. So, if you’ve whished and wanted one of my original art don’t miss this opportunity. OBS, if you also happen to buy an artwork with a penguin on it, you are giving support to WWF’s work to save the oceans and our Baltic Sea. 20% of the income will be sent directly to their work. Here you will find all the products that are on sale right now:

I wish you a lovely beginning now in may and I hope you are allowed to feel great and that you will recieve and experience lots of love around yourself! ❤

En reaktion till “Giveaway 2023”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s