Reflektion, Utmaningar

It goes up and…

Svenska:

Down. Energin, orken och kroppen framförallt har inte varit med mig den senaste veckan. Så är det just nu i livet och sista spurten med graviditeten. Jag får försöka infinna mig att vila, bebis och familj är prio ett just nu och (tyvärr) inte mitt jobb för tillfället. Det är jättetungt att behöva inse det då det är min passion och längtan att få skapa och dela med det till er alla. Men. En sak i taget. Detta är ju trots allt tillfälligt och det är ju en ren välsignelse också.

Jag är väldigt glad att jag ens orkar skriva detta i stunden, jag passar helt enkelt på när energin finns och när denna hemska bäckensmärta nu äntligen är acceptabel igen.

Ta hand om dig och var snäll mot dig själv! ❤


English:

Down. My energy and most of all my body has not been in sync with myself lately. Well, that’s how life is at the moment and this last part of pregnancy. I’m trying to accept the fact that my number one priority is not work, but to rest, taking care of myself and the baby and being with my family. It’s with a heavy heart I need to accept that I cannot work as I’m used to do since it’s my passion and longing to create art and share it with you all. But. One thing at a time. I mean, this is just temporary, and it surely is a blessing.

I’m really happy that I actually can write this right now, I feel that I need to take my time to work some while the energy is on top and while my horrible pelvic pain finally has come to a stage again where it’s manageable.

Please take care of yourself and don’t forget to also be kind to yourself! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s