giveaway, Info

Reminder

Svenska:

Nu var det ett bra tag sedan! Anledningen till att jag inte haft möjlighet att skriva något förens nu, om du missat det, är att jag har haft fullt upp med att ”boa” in hemma hos oss (vilket sker under graviditet). Senaste projektet var att skruva ihop en ny våningssäng till sonen, som tyvärr fortfarande inte är klart då hela madrasskiktet gick sönder när det var dags för mig att börja bädda. Ingen skada skedd, tack och lov, men surt var det när den nästan var klar så att säga.

Mycket energi går åt till minsta lilla här hemma vilket har gjort att jag inte fixat att jobba särskilt mycket alls. Oj vad jag längtar efter att få måla och jobba med allt jag vill göra! Men men, en sak i taget. Som vanligt.

Jag vill även passa på att påminna dig denna ljuvliga lördag att imorgon är sista dagen för att delta i min Giveaway (som du kan läsa mer om här). Missa inte chansen att vinna ett högkvalitativt konstprint av mitt motiv ”Midnight Castle”! Vinnaren kommer dras på måndag kväll runt 20-tiden (sker live på instagram), så missa inte det.

Jag önskar dig en underbar helg, ta hand om dig! ❤


English:

(Sorry that this came so late in the update, here it is!)

Now it was some time ago! The reason to why I haven’t been able to write anything until now, if you have missed it, is because I’ve been sooooo busy to build up my home until the baby comes (like the birds to when they lay egg, it happens when you’re pregnant as well). The last project was to put together a new bed for our son, which unfortunately is still not done ‘cuz it fell apart (lol) when I was doing the bed (the place where you put the matress was not done properly by us so it fell apart..). No harm done thank god, but it was sooooo frustrating since it was almost done.

Well, so much energy goes to the little one here at home which results in that I have zero energy left for work. I’m so happy that I’m my own boss, but wow how I long to paint again and to be able to work with everything I wanna do! As usual.

I would also like to remind you this lovely saturday that tomorrow is the last day to participate in my Giveaway (which you can read about here). Don’t miss the chance to win a high qualitative fine art print with my motif ”Midnight Castle”! The winner will be presented during monday evening around 20 something (will be live on instagram), so don’t miss it by any means.

I wish you a lovely weekend, take care of yourself! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s