Framtiden, Info, Positivitet

Vad händer nu då?

Svenska:

Inga fler utställningar är bokade för i år, ett event har blivit uppskjutet, bebis kommer om 2 och en halv månad. Så. Vad händer egentligen nu?

Även fast Vår Konst nu är över (TACK alla ni som kom och besökte mig!! ❤ ) och att nästa utställning som är bokad inte är förens nästa år, så kommer jag inte försvinna här från sociala medier för det. The business has to go on så att säga! Det som faktiskt sker just nu är t.ex. att mycket av min original konst är till salu, minst 50% är det på samtliga konstverk så pass på och hjälp mig frigöra utrymme i min ateljé!

Vårens giveaway har ju inte dragit igång heller utan den kommer att tas upp i loppet av nästa vecka. ”Vad handlar det om?” kanske du frågar dig? Jo, 2 gånger per år så drar jag en lycklig vinnare som följer min blogg eller nyhetsbrev och vinner något från mig. Hittills har vinsterna bestått av ett minikonstverk och smycke, men jag kan lova att nästa är extra kul att vara med på! Så följ gärna min blogg eller nyhetsbrev, de är ju också till för DIG som tycker det är kul att följa min konstresa, vill vara uppdaterad på det allra senaste, samt att de ger allmän inspiration och kärlek till dig själv och andra.

Jag kommer även såklart måla under denna tid (t.ex. inför nästa utställning), kreativiteten dör ju inte bara för att en till bebis berikar vår familj. Art Talks kommer också att fortsätta, samt mina nyhetsbrev. Om jag även blickar tillbaks på mina mål för detta året så finns det fortfarande en hel del kvar att göra:

  • Skapa en kalender för 2024
  • Skapa/skriva en målarbok/barnbok
  • Jaga utställningsplatser
  • Måla fler enhörningar och pingviner

Ni ser ju. Jag kanske inte kommer vara lika frekvent i mina utskick här eller på mina sociala medier efter att bebis kommer men det kommer ske roliga saker helt klart framöver! Plus att vi har en underbar sommar framför oss! Vad ska du hitta på till sommaren? Hör av dig gärna, jag är nyfiken på att veta vad DU ska göra! Ta hand om dig och glöm inte bort att sprida kärlek runtikring! ❤


English:

No more art exhibitions for this year, one event has been postponed, the delivery of the baby is only 2 and a half month away. So. What’s going on from now on?

Even though ”Vår Konst” is now over (THANK YOU ALL who came and visited me!! ❤ ) and my next art exhibition isn’t until next year, I won’t disappear. The business has to go on so to say! What’s actually happening right now is that most of my original art is now on sale, the discount is at least 50% on several artworks so please check it out and do help me to release some space in my art room!

My spring giveaway hasn’t even started yet, though there will come some info about it during next week. ”What’s that about?” you may think? Well, about 2 times a year I’m holding a giveaway where I present one winner from you who follows my blog or newsletter, and you recieve a really nice price from me! The prices has contained mini artworks and jewellry, but I can assure you that the next price will be something out of the ordinary! So do follow my blog or newsletter, it’s made for YOU who enjoys to follow my art adventure, wants to stay up to date on the newest stuff I’m doing, and gives you some inspiration and love to you and other people.

I will also be painting during this time (for example, prepping for my next exhibition), I mean the creativity won’t just disappear just because we’re blessed with another child to our family. I will continue to make Art Talks along with my newsletter. And if I check out my goals I wrote at the beginning of the year I can see that there’s lots of fun stuff I can do:

  • Create a calendar for 2024
  • Create/write a colorbook/childrens book
  • Fetch places to hold art exhibitions on
  • Paint several unicorns and penguins

Well, you see. I may not be updating as frequently as I’ve done here or on my other social plattforms after the baby is born, but I will still continue to share a lot of fun stuff with you! And what’s more is that we have an amazing summer ahead! What are you planning to do this summer? Please let me know, I’m really curious about what YOU will do! Please take care and don’t forget to spread some love around yourself! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s