Framtiden, Tillbakablick, Utställning

Last one?!

Svenska:

Snart. Inte lång tid kvar nu till långfredagen och påsken. Inte lång tid kvar nu till min sista utställning för detta året, med andra ord. På fredag kl.11 öppnar invigningen inför samlingsutställningen av ”Vår Konst” på Enköpings Turistinformation- och museum. Kl. 12 samma dag så är du varmt välkommen till min utställning i Kvartersgård 1 på Gulkremlan, då öppnar mina portar upp!

Jag känner mig nöjd inför denna utställning. Man kan alltid preppa mer men med tanke på den energin jag har och de möjligheterna jag har för tillfället så är jag väldigt nöjd med att få ha all konst jag vill ha på plats här nu inför sista utställningen. Sen är det inte många månader kvar tills bebis kommer så därför har jag inte bokat upp några fler utställningar för i år (jag måste ju känna hur livet blir först som 2 barnsförälder innan jag kan boka upp mig på saker och ting igen haha).

Ser man tillbaks på hur det gångna året har sett ut så har det varit ett väldigt lyckligt år där jag fått följa min dröm och skapa min egen business (ja, om man summerar ihop hur många procent jag jobbat så blir det 1 år totalt, även om jag började i januari). Min resa tar ju såklart inte slut här bara för att min familj får ett tillskott utan det är nu jag kommer få möjlighet att processa allt jag upplevt, ta smartare beslut, fortsätta bygga upp min business till att bli det som jag verkligen vill att den ska vara – ge livsglädje till dig!

Så, har du missat att gå på någon av mina tidigare utställningar så kan jag varmt rekommendera denna påskiga högtid. Den kommer bli enormt bra och du kommer känna dig varm och lycklig i själen efteråt hoppas jag. Så jag hoppas verkligen att vi ses nu, om inte så får vi ses nästa år på nästa utställning! Ta hand om dig och glöm inte att sprida kärlek runtikring! ❤


English:

Soon. Now it’s soon Good Friday and easter is around the corner. In other words, it’s soon the last art exhibition for me for this year. On friday at 11 o’clock, the opening ceremony at Enköping Touristinformation- and museum will open up for the collaboration exhibition, representing all of us participants artworks at one place. And at 12 o’clock the same day, my doors for my art exhibition will open up here at my place!

I feel at peace with this art exhibition. I can always wish for more, that I should do this or that also, but considering the amount of energy I’ve had and the possibilities I am very pleased with having all the art at one place I want to have for this last exhibition. After this, it’s not long time left due to when the baby will appear, and that’s why I haven’t been filling up my year with anything else (I mean, I need to know hos life will become as a mother of 2 children first before I can start filling up my calendar with new art exhibitions haha).

When I look back at the year that has passed, it’s been a really marvelous year and I feel so happy and grateful for it. To be able to follow my dream and start up my business during a 1-year period has been lots of fun (yes, if you sum up the percentage of how much I’ve worked it becomes only a year, even though I started my business last january). My adventure is not coming to an end just because our family is growing, it’s rather the opposite. Now, I will have time to reflect on the stuff I’ve done and make better decisions in the future and continue to build up my business so it becomes something I am proud over and really wants it to be – to give your life happiness!

So, if you have missed going on any of my art exhibitions before I can strongly recommend this eastern holiday. It will be great and you will feel so warm and fuzzy in the soul afterwards, I hope. So I really hope that we can meet up, if not now we’ll catch up during next year. On the next art exhibition! Take care of yourself and don’t forget to spread some love around you! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s