Utställning

Vår Konst

Svenska:

För dig som inte vet om det så sker Vår Konst snart här i Enköping! Vad är ”Vår Konst” för något då, kanske du undrar? Jo, det är en fantastisk konstrunda som sker i hela Enköpings kommun under hela påskhelgen!!! Så om du bor i Enköping eller åker till släktingar eller liknande i närheten, så rekommenderar jag verkligen att ta ett litet kort break från påskmaten och kanske ta en promenad (eller ett snabbt äventyr med bilen!) för att se alla fantastiska konstnärer och hantverkare som ställer ut under denna period.

Önskar du mer info så får du jättegärna besöka Enköpings Museum & Turistinformation i stan. De kommer även hålla en samlingsutställning där ett verk från oss alla som ställer ut kommer representera oss. Gå gärna på den så får du en uppfattning om vad det handlar om! Samlingsutställningen invigs alltså på långfredagen kl.11 den 7e april.

I stundan ro så har jag suttit och fixat massa med skyltar samt filurat på vad jag ska lämna in för tavla till samlingsutställningen. Jag har några verk som jag vill färdigställa också inför utställningen som inte är färdig samt har en hel del småpyssel kvar att genomföra. Vi får se hur mycket ork jag har nu den sista tiden att genomföra allt jag vill, haha!

Jag kommer alltså sälja originalkonst, det kommer även finnas en del på REA (hör och häpna!?) för att frigöra utrymme i min ateljé. Utöver konst kommer det finnas fine art prints (haha dessa kommer jag inte glömma nu!!), muggar, vykort, armband och retro örhängen att se (och köpa, såklart). Jag hoppas innerligt att vi ses! Ta hand om dig! ❤


English:

If you did’nt know about it, ”Spring art” is soon appearing here in Enköping! Now then, ”what’s that” you may think? It’s actually an art tour around the whole town during the easter week!!! So, if you live in Enköping, or visits your loved ones during this time, I strongly recommend that you take a lil’ break after the celebration food and take a walk (or a faster adventure with your car!) in order to see all tehse amazing artists and creators who is holding their own exhibitions during this time.

If you wish for more info, please visit ”Enköpings tourist -and information service” in town. They will also hold a collaborative art exhibition from us participants, which means one artwork per participant will have their work represented at the same place. So please visit that one and you will be able to grasp what this is all about! The collaboration art exhibition is opening its doors at 11 o’clock the 7th april (friday).

Right now I’ve been fixing a lot of different signs and been thinking about what and which artwork I should represent myself for this exhibition. I also have some wips which I really want to finish for my exhibition, and some other small stuff I want to accomplish before it starts. Well, we’ll see how much energy I will have these coming days, haha.

So, I will be selling my originalart, there will also be some FOR SALE (I know, crazy huh?!) and this is only for creating more space in my art room atm. Above that I will be selling my fine art prints (finally, I won’t forget you this time!!!), cups, cards, bracelets and retro earrings to see (and to buy, of course). I really hope we’ll meet! Please take care of yourself! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s