Art Talk, Info, Utmaningar

Art Talks

Svenska:

Känner ni? Känslan av att våren kikar fram bakom hörnet? Här i Enköping har det mesta av snön smält bort helt och ersatts med en härlig doft av regn och hint av vår. Det är underbart tycker jag, som jag längtat lite extra till våren denna gång! Så fort jag är ute så letar jag efter påskliljorna som ska sticka upp i änden av vår rabatt på framsidan. Än har de inte spirat upp, men nu känns det som att det kommer hända saker där framöver. Livet som äntligen kommer tillbaks efter en härlig vinter.

På tal om nya spirande saker så hoppas jag att du inte missat att jag blivit med Youtube? Hittills ligger 2 filmer uppe där jag pratar lite mer på djupet om min konst och dess arbetsprocess. Jag har skapat min kanal för detta för att främst utmana mig själv och försöka sätta ord på mina konstverk (för mig är konst och det jag skapar mer än ord, så det är verkligen utmanande att sätta ord på saker och ting!). Just nu spökar min gravidhjärna också så ibland är jag inte särskilt nyanserande i mina ordval haha, men jag gör mitt bästa och det är det som räknas tänker jag. En tredje film är på g och jag hoppas du gillar detta! Om det är något specifikt konstverk du önskar att jag pratar om så är det bara att lämna en kommentar eller skriva PM till mig på något av mina sociala medier! (Eller varför inte skicka direkt här?)

Ta hand om dig och glöm inte bort att sprida kärlek runtikring! ❤


English:

Can you feel it? The feeling of spring that’s showing it’s colors outside! Most of the snow have almost completely melted away here in Enköping and instead a sweet scent of spring and rain has replaced it. It’s soooo wonderful I think and I’ve been longing a bit extra for this spring this time! As soon as I’m outside, I’m searching for our daffodils that grows at the end of our flower-bed on the frontside of our house. The life who is finally coming back after a lovely winter.

Speaking of whatnot, I hope you haven’t missed that I’m with Youtube? (Obs, only speaks in swedish but maybe it’s fun to listen to anyways? I dunno.) So far 2 videos are up where I talk a bit more about the process of my art and my deep thoughts and feelings about it. I’ve created this chanel mostly as a challenge for myself where I tries to put words on my thoughts of my artworks (since art for me is more than words, this is a real challenge for me!). And right now my brain is totally mixed up due to my pregnancy so I have a hard time finding the correct words I desperately want to use, so sometimes I feel like I’m repeating myself with the same word over and over again haha. But I do my best and that’s what counts I think! A third video is on the making and I really hope you like this as well! If there is a specific artwork you would like me to talk about you can always comment this post or write a PM to me (or just write it away right now here).

Please take care of yourself and don’t forget to spread some love! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s