Nyhet, Utställning

Fine art prints

Svenska:

ÄNTLIGEN! Nu, uppe på hemsidan finns äntligen fine art prints i min shop! Jag hoppas du checkat in den, om inte så kan du klicka här för att göra det nu på en gång!

Vinterspår var nu i helgen. Jag har varit ganska trött och urladdad sen vi kom hem i söndags kväll. Men oj vad glad jag ändå känner mig. Har haft så otroligt fina och intressanta samtal under helgen och fått träffa underbara människor. Stort tack till dig som tog dig tid att besöka mig och alla andra utställare under Vinterspår! ❤

Det har varit så kul verkligen och jag är glad att jag inte gav upp och ställde in allt (för yes, dagen innan själva preppandet av utställningen så var min pepp inte på topp kan jag lova haha). En stor orsak till min opepp var bland annat att jag hade glömt min pärm med konstverk, mina vykort och fina fine art prints som jag skulle ha med mig just för detta tillfälle. Jag hade dessutom velat göra minst 4st till originalmålningar som jag grovskissat på men som jag inte hade möjlighet att genomföra pga av att en februarimånad försvann i sjukstuga. Så kan det gå. Ens föreställning och tankar kan verkligen ställa till det med verkligheten. Men! Det blev ju så himla BRA ändå. Jag fick inse väl på plats att jag hade åtminstone mer än halva min ”butik” med mig så jag hade inte mycket plats till övers ändå haha. (Om du har läst mitt inlägg på instagram, se här, så kan du se hur mycket av väggen jag faktiskt täcker.)

Den här veckan har jag laddat batterierna och smälter alla intryck från i helgen. Nästa utställning som kommer är nu i april här hos mig (över påskhelgen). Då får jag ta revansch (på ett bra sätt, utan press) med de sakerna jag inte lyckades få med mig till Vinterspår. Det blir skoj! Jag hoppas vi ses då! ❤


English:

FINALLY! It took some time, but now you can finally find some fine art prints in my shop! I hope you’ve already checked it out, if you haven’t you can always click here in order to do it right away!

Last weekend I held an exhibition at ”Vinterspår” in Lindesberg. I’ve been quite tired and out of energy since we came home late last sunday (especially during the monday haha). But wow, I feel so happy and grateful. I’ve been having these wonderful and interesting talks during the weekend and have been able to meet lots of lovely people. A big thank you to you all who took your time and visited my booth and everyone else at ”Kulturum” during ”Vinterspår”! ❤

It’s been a lot of fun during the weekend, and I’m so happy that I did’nt give up and cancelled everything (yes, the day before the prep day my mood was awful and I did’nt feel like doing anything haha). What caused my awful feeling about the whole thing was mostly due to that I forgot several materials at home. I had forgotten my artbook, my cards AND my FINE ART PRINTS which I had created just specifically for this moment. I also had wanted to do at least 4 new art pieces, which I already had been roughly sketching on. But I never made it since me and my family spent the whole month of february being sick. Oh well. My anticipation and ideas can really screw things up when facing real life. BUT! It turned out SO GOOD anyways. I realized during the prep day of the exhibition that I at least had like more than ”half” of my store with me, so I did’nt have that much space anyways to the stuff I forgot at home haha. (If you’ve read my instagram post, read here, then you can actually see how little space is left on the wall I’m having my booth.)

During this week, I’ve been recharging and have been processing all of the experience from the weekend. Next exhibition coming up is now in april here at my place (it’s during easter). Then, I will have my come back (in a good way, without pressure!) with all the things I forgot during ”Vinterspår” and it will certainly be a blast. It will be tons of fun! I really hope I can meet up with you then! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s