Utställning

Vinterspår 2023

Svenska:

Yes! Äntligen friska och snart är det dags! På fredag kommer jag sätta upp min utställning i Kulturum på Lindeskolan i Lindesberg, sen drar Vinterspår igång på riktigt på lördag och söndag. Jag känner mig pepp inför det!! Kortfattat för er som inte vet vad Vinterspår är: det är ett härligt kulturevenemang som annordnas i min hemstad (Lindesberg) varje år tidigt på våren. Utställare av olika kaliber och åldrar gör allt ifrån konst till föreställningar, bakverk och musikföreställningar på olika platser i hela Bergslagen.

Här hittar du broschyren med alla utställare (jag är nummer 41!!!), jag rekommenderar varmt att ta en tur och åka/gå/färdas på något vis till de olika utställningsplatserna. Du kommer garanterat komma hem med ny inspiration och nya härliga upplevelser!

Jag kommer att ha konst, konstprints, merchandise i form av kuddfodral och muggar, samt egengjorda smycken till försäljning. Nytt för i år är såklart fineart printsen och all merchandise, vilket ska bli så kul att få visa upp också utöver min konst!

Jag hoppas verkligen att vi ses, och att du stannar och pratar en stund med mig (det vore så kul att ses irl!). Ta hand om dig och glöm inte att sprida kärlek runtikring!


English:

Finally! We are now healthy again and soon it’s time! This friday, I will be setting up my art at ”Kulturum” at ”Lindeskolan” in Lindesberg. Then the doors for ”Vinterspår” will open up the whole day on saturday and sunday, it’s so exciting!! Short explanation for what ”Vinterspår” is for those of you who does’nt know about it at all: it’s a lovely cultural event which is held by my hometown (Lindesberg) here in Sweden, it always occurs during early spring each year. Different artist of different age and experience are allowed to show their art in their way thoughout the whole ”Bergslagen”, which could be bakeries, theater or art in every shape and color!

Here you can check out the brochure with all the artists in it (I’m no. 41!!!!), I really recommend that you have a long walk or goes by car (or anything else) in order to visit all of the different places. I can assure you that it will give you lots of new inspiration and heaps of new experiences!

Me myself, I will have my art, some fine art prints, some merchandise as in pillowcases, cups and handmade jewellery (bracelets and earrings) for sale this year. What’s new for this year in my case is of course the fine art prints and all the merchandise I’m having as well, which is going to be lots of fun showing to everyone except for my art!

I really hope we can meet at my booth, and that you make sure to talk to me (it would be so much fun meeting you in person!). Please take care of yourself and don’t forget to spread some love around you! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s