Info, Shop, Utställning

Vulnerable

Svenska:

Sjukstugan fortsätter. När jag äntligen trodde att vardagen skulle återgå till det normala så gav livet mig en liten käftsmäll istället. Jahopp, sjuka igen. Hela familjen. Jag har så stor förståelse för föräldrar som ständigt blir sjuka eller har konstant sjuka barn under denna tid. Det är slitsamt det här, speciellt när man blir sjuk själv och ska försöka ta hand om allt som vanligt. Till slut får man kasta in handduken och ge upp lite för att återhämta sig och komma tillbaks starkare. I fredags var en sådan dag, när febern kröp sig på så orkade jag inte längre. Tack och lov mår iaf min son bättre nu, för det är ju trots allt det viktigaste.

Ursäkta klagandet. Jag tror det beror på att jag är så trött på att man inte orkar på samma sätt längre iom graviditeten. Förra veckan, t.ex. så fick min man göra hjältedåd igen (iom att min förkylning/feber tyckte det passade väldigt bra att bryta ut då) och köra en av mina tavlor till ”Försmak” som är en förutställning inför Vinterspår i Lindesberg. Vad sårbar man är när man driver eget företag! Och vad skulle jag egentligen gjort utan min man som ställer upp i vått och torrt?! Jo, saker och ting skulle ha ställts in. Det är väl det enklaste svaret, om jag inte hade haft det stöd jag haft (jag är så evigt tacksam att det fortfarande kan rulla på!).

Tavlan är nu i alla fall inlämnad vilket känns jätteskönt, men jag börjar känna mig lite stressad iom att det inte är lång tid kvar inför själva Vinterspår (4-5 mars). Förhoppningsvis så har jag tillräckligt med energi på kvällarna nu i veckan att måla på som bara den, iom att nu ligger mannen min däckad med feber vilket gör att jag får ta hand om vår tillfrisknade gosse. Känner verkligen att det kliar i mina skapar händer efter all denna tid med att digitalisera verk och adminarbete (och efter all denna sjukdom)!

En annan sak som jag måste tyvärr vara realistisk på är att min fineart print-shop kommer skjutas upp till i början av mars istället (tanken var att den skulle öppnas upp för 2 veckor sedan). Efter all denna sjukdom så ligger jag efter med en hel del och måste välja att prioritera om saker och ting. Det fina i det hela är iaf att jag kommer kunna ta med några av de första (!!) printsen till Vinterspår! De kommer säljas för 800kr/st och jag kommer ta med 3-4 motiv med mig. Se fram emot det!

Önska mig gärna lycka till, jag kan behöva det i dessa tider. Kram på dig och hoppas du får vara frisk i kropp och knopp! ❤


English:

We continue to be bedridden due to sickness. When I finally thought that the normal day to day life was going to come back, life decided to give me a realization-punch in the face instead. Oh well, sick again. Me and my family. I really feel with and understands the hardships of parents who always are sick or have sick children during this time of the year. It really takes its toll on the body and mind, especially when you turn out to be sick yourself and tries to keep up with everything just like normal. Finally, you just have to give in a little and turn in the white flag just so you can recharge and come back stronger. Last friday was one of those days, when the fever slightly creeped up on me I was finished. Thank God that my son at least are feeling better, because that’s still most important.

I’m so sorry for all the rant. I believe it’s just that I’m soooo tired to not be able to do all the things I usually have energy for anymore due to my pregnancy. For example, last week my lovely husband turned into a hero again and drove one of my artworks to the preexhibition ”Försmak”, which is an exhibition before the actual exhibition ”Vinterspår” in Lindesberg. How vulnerable one is when you are driving your own company! And what would I actually have done without my husband who helps me whenever I needs it?! Well, the simple answer is that things would have been cancelled, if I did’nt have the support and help I have (and I am forever grateful that things can keep on going!)

The artwork is now submitted at least, which feels great, but I am starting to feel a bit stressed since it’s not that long until ”Vinterspår” starts (the exhibition is during the 4-5th of mars). Hopefully I will have some energy left in order to paint during this weeks evenings instead, since now my dear husband is bedridden with a hight fever which leaves me taking care of our son the whole day. I really feel that it itches to be able to create again after all this time from digitalizing artwork and admin work (and from all this sickness)!

Another thing I unfortunately need to be realistic on is that my fineart print shop will be opening at the beginning of mars instead of now in february (it was supposed to open upp last week). Due to all this sickness that have affected us, I am a bit behind with work and I need to reprioritize things. The nice part of everything is that I will be selling my first prints (!!) during ”Vinterspår”! The price will be 800sek/st and I will be having 3-4 motifs with me. Do look forward to that!

Do wish me luck, I seem to need it right now. Lots of hugs to you, and I really wish you may stay healthy in the body and soul! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s