Framtiden, Nyhet

Explanation – Linn 3.0

Svenska:

Äntligen. Nu kan jag berätta, efter all denna väntan. Vi väntar barn till sommaren! ❤ Det har varit mycket känslor och mycket oro för att nånting ska gå fel under all denna tid, även fast jag i mitt hjärta vetat att allt är bra. Igår var vi på vårt rutinultraljud och det var första gången som vi kunde se vår lilla mini minis. All denna onödiga oro släpptes som en sten som sjunker till botten. Det var så skönt att äntligen få se mini minis!!

Så. Detta är alltså förklaringen till vad som har orsakat att jag inte har haft någon ork, eller energi för att kunna jobba alla mina timmar i veckan. Jag sover otroligt dåligt (vilket grundar sig i att jag inte kan somna om efter att jag vaknat mitt i natten) och har väldigt mycket foglossning, precis som min första graviditet vilket orsakar såklart ännu mer att energin inte är på topp (som om det inte vore nog liksom haha).

Vi alla mår jättebra och vi ser så mycket fram emot att få träffa mini minis till sommaren. Det är väldigt roligt också att ha ett vinterbarn och nu ett kommande sommarbarn!

Utöver det så har jag otroligt mycket framför mig rent jobbmässigt som jag ser fram emot! Bland annat så närmar sig Vinterspår i Lindesberg med stormsteg som jag ser otroligt mycket fram emot! Jag kommer ha med mig en del från min shop utöver tavlor, men även smycken som jag ser fram emot att få visa upp.

Jag hoppas du har tålamod med mig, blogginläggen kommer nuförtiden när de kommer baserat på mitt mående (som jag nu priar först och främst framför jobb). Men sakta men säkert så händer det grejer här på Lovtjärn Design!

Ta hand om dig, och glöm inte att sprida kärlek! ❤


English:

Finally. Now I can FINALLY tell you all, after this extremely long wait. We are expecting a baby this summer! ❤ It’s been alot of anxiety and worries that something is about to happen after all this time, even though I’ve known deep in my heart that everything is ok. But it felt sooo good to get that acknowledged for real. Because, yesterday we went to our first ultrasound and finally got to see out little one. All of this unnecessary anxiety just fled like a stone that’s sinking in the sea when I could see our little heart. I felt so good I almost cried of it’s appearance!!

So. This is the main reason why I have’nt been able to work as usual due to energy loss and fatigue. I sleep extremely bad (I have a hard time falling asleep once I wake up in the middle of the night) and have a lot of pelvic girdle pain, just like my first pregnancy, which of course does’nt add on to me having a lot of energy (as if that was’nt enough haha).

All in the family are healthy and good now and we are looking so much forward to meeting our little one this summer. It’s extremely joyfull that we now have a child born during winter and are now expecting one during the summer!

Furthermore, I’ve got so much fun work ahead of me which I really look forward to! The exhibition in Lindesberg (”Vinterspår”) is closing in and I reeeally, REALLY look forward to it! I will be having lots of merch from my shop together with my paintings, but also have a lot of jewellry I’ve made wich I especially look forward to share with you all.

I really hope that you have some patience with me, the postupdate won’t be able to be as regularly flown on mondays since I will base it on my well being and energy of the day (I’m prioritizing my health right now). But slowly but safely there will be happenings from now on here on Lovtjarn Design!

Please take care of yourself and don’t forget to spread some love! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s