Positivitet, Reflektion

To have courage!

Svenska:

Sjukstuga här, igen. Efter den värsta covid-vågen för ett par år sedan så känns det som att jag blir lättare sjuk än vad jag blev innan. Varje gång man äntligen träffar folk nuförtiden så får man nästan räkna med att nån bär på något litet förkylningsvirus som alltid tycks lyckas komma in i min kropp. Är det inte andra människor så är det min son som smittar mig (och han är inte ens i förskola). Haha, livet alltså.

Visste ni att jag har precis blivit med YouTube?! Om du har missat den så kan du alltid checka in den här: Lovtjärn Design – YouTube. Jag har valt att inte översätta mina videos denna gång, främst pga tidsbrist, så jag hoppas ju såklart kunna översätta dem i framtiden. Men just nu kommer jag tyvärr inte lägga något krut på det (såvida jag inte helt switchar till engelska när jag pratar, men det är något speciellt ju med att få uttrycka sig på sitt egna språk).

Jag tänkte lite på det, hur gör kändisar? Alltså, hur gör de som har lyckats skapat sig en ”karriär”, hur har de fått den möjligheten, den platsen som verkar så himla självklar bara för dem, just nu? Jag har funderat lite på det de senaste dagarna och jag kommer återigen på mig själv med varför jag startade mitt företag. Vad är det jag brinner för? Vad är det jag vill i denna värld? Precis som jag fått höra andra ”kändisar” och influencers berätta om hur de lyckats komma dit de är idag (jag menar, de har ju också varit på start: NOLL!) så är sanningen så enkelt som att de vågar tro på det dem gör. De vågar tro på sig själva, på att de är bra på det dem gör. Många har slitit i många år för att komma dit de kommit, andra har glidit på en räkmacka pga goda kontakter som kanske deras föräldrars föräldrar eller vänners vänner har. Men jag vill ändå tro, oavsett om vissa haft det lite lättare eller svårare i sin karriär, att de hade inte varit där de är just idag om det inte hade varit för att de litar på det de gör och framförallt VÅGAR göra det de gör.

Så. VÅGA lita på att du duger som du är! Våga göra det du är ämnad till att göra, tro på din idé och fullfölj den! Det svåraste är egentligen inte att BÖRJA göra det du tror på, utan det är att ha TÅLAMODET att fortsätta. Att fortsätta tro på det du är bra på och ämnad att göra här i världen. Den du. Världens utmaning har du kanske framför dig, kanske ett självförtroende på noll. Men vet du? Jag tror på dig, hejja dig! Och TACK för att du vågar! ❤


English:

Have got a cold, now again. After the worst covid pandemic a couple of years ago, it kinda feels like I get sick much more easily than I did before. Because, everytime you nowadays meet some people you almost always can count on that somebody carries a disease/virus who almost always seem to get into my bodys system. If it’s not from other people it’s from my son (and he’s not even in kindergarden). Haha, oh life.

By the way, did you know that I’m with YouTube now?! If you have totally missed it, you can always check out my channel and first video here: Lovtjärn Design – YouTube. Unfortunately, I’ve chosen to not translate them this time, mostly due to lack of time nowadays, but I really hope I can continue to do that in the future. But right now I won’t put energy on that at all (unless I don’t switch completely to english when I speak, but then again it IS something special about expressing yourself in your own native language).

I was thinking about something, how do famous people do? I mean, how in the world could they create their career, how did they made it possible? I’ve been thinking about it now for a couple of days and I can’t help myself from thinking on how I got to be where I wanna be right now, with own business and everything. And I can’t stop these thoughts from repeating themselves in my head: ”what am I good at, what’s my passion? What do I wanna do in this world?” Just like I’ve heard some other famous people and influencers talk about how they got where they are today (I mean, they have all started from ZERO!) is that they BELIEVE in what they do. They dare to believe in themselves, that they are good at what they are doing. Many have possibly been working hard in several years just to make it happen, and some may have just had good contacts and have had much easier to get where they are today. Nonetheless, I believe that even though they may have worked hard or had it easy to get where they are right now, they would’nt have been there unless it was for the fact that they continued to BELIEVE in themselves and most of all had the COURAGE to do what they do.

So. Have COURAGE and trust me when I say that you are good enough. Be brave and do what you are supposed to do in life, believe in your idea and make sure that you fullfill it! Because the hardest part is not that you START doing it (it IS great though!), but that you are peristent and have the PATIENCE to keep on going. To keep on believing that you are good and do what you are meant to do in this world. Have a taste of that. You may now have the greatest challenge of them all right ahead of you, but maybe a selfesteem on zero. But you know what? I’m cheering for you, yay you! And THANKS for having the courage! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s