Info, Shop, Utmaningar

Tough start

Svenska:

Huvudvärk och sömnbrist. Ibland är det svårt att vara hemma med sin son som ibland orsakar en hel del av huvudvärken (hej trotsperiod!). Men det är ju charmen med det hela också, att få se all utveckling av honom vilket jag aldrig i hela mitt liv skulle byta ut mot något annat. Men ibland är det skönt med en liten paus (som att jobba), helt klart. Okej, så ibland är det inte världens bästa start på veckan, men det går i alla fall att göra något roligt åt det hela ändå för att få igång elden!

Idag t.ex. har jag lyckats få upp några nya motiv i min shop, du kan se mina två motiv här:
Crow Castle
Pink Sugar Flamingo.

Denna veckans utmaning ligger i att börja spela in min första (!) video där jag ska prata om ett av mina konstverk, lite mer på djupet. Jag hoppas att det ska bli uppskattat och jag är lite peppad på att börja! Det tar lite tid att skapa en massa content, men jag hoppas att jag snart kan börja dela med mig mer av allt jag håller på med!

Ta hand om er och glöm inte att sprida lite kärlek! ❤


English:

Headache and a lack of sleep. Sometimes it’s a bit hard to be a homewife with my son, which unfortunately is one of the reasons of my headache (hello defy age!). But, it’s also one of the charming points of it all. To be able to see his development. I would’nt trade this to something else in the whole world! But sometimes, it’s nice to have a break of it all (to work for example). Okay, so sometimes it’s not the best start of the week but at least you can do something fun of it all! Just to start the fire again!

Today for example, I’ve been able to put up some new motifs in my shop, you can see my two motifs here:
Crow Castle
Pink Sugar Flamingo.

Okay, so this weeks challenge is that I’m starting to film my first video (!) of me talking about one of my artworks! I really hope it will be appreciated and I’m a bit more excited now to start with it! It takes some time to create lots of content, but I really hope I can start sharing some of it to you all soon!

Please take care and don’t forget to spread some love! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s