Framtiden, Positivitet, Utmaningar

Nytt år, nya händelser!

Svenska:

Äntligen! Nytt, första blogginlägg för året! Som jag längtat att komma tillbaka!
Jag hoppas du mår bra, att du haft en fin start på det nya året och kanske till och med kommit igång och börjat jobba igen. Tanken var att jag skulle börja redan förra veckan men pga vissa omständigheter så blev det inte så mycket jobb som tänkt. Så, framöver kommer jag hålla er uppdaterade varje vecka likt tidigare.

Något som är nytt för i år är att jag kommer bl.a. skicka ut nyhetsbrev ca 1 gång i månaden. Om du önskar få mina nyhetsbrev så kan du enkelt scrolla längst ner på sidan här och fylla i din e-postadress i detta fält:

En annan grej och utmaning för mig är att jag kommer börja prata mer om mina verk som jag skapat! Jag vill ju såklart att betraktaren har sin åsikt och egna tolkning om min konst först och främst, men det kanske är intressant att veta vad konstnären bakom målningen har tänkt, känt och processat fram under dess skapelse. Jag tänkte även att detta blir som en hjälp för mig själv, att faktiskt sätta ord på det jag tänkt och känt under tiden jag målat. Det kommer bli svårt, då konst för mig är ett språk utan ord. Det är en upplevelse. Ett intryck. En känsla. En situation. Så mycket som går att uppleva utan ord helt enkelt. Så jag ser fram emot detta med en viss nervositet haha!

Jag önskar dig en fortsatt fin vecka och att du tar hand om dig! Heja dig, med vad du än tar för dig!


English:

Finally! A new, fresh blogpost! How I have been longing to come back here!
I really hope you’ve been good and that you’ve gotten a good start at the new year. Maybe you even have come back to work and are slowly getting back to the everyday pace. Actually, last week was my planned week to start working, but due to some cirmucstances I could’nt work as much as I wanted. So therefore, I will keep you updated from now on every week, just like before.

Something new for the year is that I will be sending a newsletter to you who are interested in it. It will come once a month and if you wish to follow it, you can just head right down this page and insert your e-mail in this field (obs! I would really appreciate if you wrote to me as well and told you that you would like to get it in english if you don’t understand swedish):

Another thing that will be a challenge for me is that I’m going to talk about my artworks! Of course, I still want you as the observer to have your own thoughts and impression about my art, but it may be a bit interesting to actually know the artists’ process behind its artwork. The thoughts, feelings and surroundings during its creation. I also thought it could be a big help to myself to actually put words on what thoughts and feelings I’ve felt during my time painting it. It will be so hard, since art for me is a language without words. It’s an experience. An impression. A feeling. A situation. So much which can be experienced without words. So I really look forward to this with a bit of nervousity already haha!

I really wish you a lovely week and that you make sure to take care of yourself. Go you, with whatever you are doing right now!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s