Info

Too much this week

Svenska:

Just nu är det lite för mycket fokus på annat känner jag att jag har svårt att fokusera på vad jag skriver i detta nu haha. Jag blir snart 30 (!!) år och förberedelser för kalas är i full rulle denna vecka. Med min energi som inte är på topp just nu så försöker jag göra mitt bästa ändå och jobba det lilla jag kan. Rent privat så har det blivit lite svårare att få ihop timmarna pga olika omständigheter men jag och mannen jobbar för fullt för att få det att gå ihop rent praktiskt. Jag hoppas att denna situation ska lösa sig till i början av januari senast!

Så. Detta får bli ett väldigt kort inlägg. Men jag hoppas du mår bra och att du tar hand om dig. Glöm inte att det finns bara en av dig och du är underbar precis som du är! ❤


English:

Right now there’s too much of other stuff that takes my focus so I actually have a hard time just focusing on what I am writing just now haha. I’m turning 30 (!!) years soon and I’m preparing for the party of it this whole week. With my not so great energy right now I really try to do my best and work the little time I can. Due to some circumstances, it’s a bit harder for me to get the workhours I need in general but me and my husband are doing our best to get it together in the everyday life with all the practical stuff. I really hope though that this situation will be solved until the beginning of january (and no later than that!).

So. This will be a reeeaally short post. But I hope that you are doing well and that you are taking care of yourself. Don’t forget that there’s only one of you and that you’re wonderful just as you are! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s