Comics, Framtiden, Positivitet

Lots of projects!

Svenska:

Jag gör så roliga grejer just nu! Inspirationen har kickat in igen efter att jag lagt tid till att planera min framtid och kommande år: Vad vill jag göra? Eller snarare, vad vill jag göra mer av? Mina svar på den frågan blev:

  • Gå in mer i måleriet
  • Börja min smyckestillverkning
  • Göra målarböcker
  • Göra en serie till en tävling

Yes, du hörde (snarare läste) rätt. Eftersom min pågående utställning fortfarande sker i Strängnäs (jag hoppas du gillar den!) så har jag haft en liten paus med målandet faktiskt. Plus att jag har legat sjuk sen utställningen började så jag har inte kunnat göra så mycket med målandet p.g.a. det. Därför har det varit väldigt skönt att dra fram alla mina underbara pärlor och göra något annat, nämligen armband! Så otroligt roligt och jag känner mig oerhört pysslig. Dessa armband kommer finnas till försäljning där jag kommer ha utställning under nästa år. Vi får se om de kommer komma upp i shopen under nästkommande år, allt är inte riktigt färdigplanerat.

Målarböckerna har jag inte påbörjat med nånting ännu, men grovplanen finns och den inplanerade tiden för det finns nu i höst. Ang. serien till en tävling är väldigt spontant och inte lika planerat. Jag gillade temat för SMA-tävlingen, silent manga audition, (du kan läsa mer om den här) som avslutas i april och blev inspirerad att göra något till den för skojs skull, men vi får se om jag faktiskt ror i hamn det eftersom jag har så många andra saker jag vill göra.

Sen har jag en hel del andra saker jag VILL göra men som jag tror att jag inte HINNER MED att göra bara. Jag är ju trots allt bara en människa, som dessutom endast jobbar halvtid just nu haha. Hursomhelst så ser jag väldigt mycket fram emot framtiden, jag ser fram emot hösten och vintern samt början på nästa år. Blir lite pirrig bara av tanken på det.

Jag hoppas du får känna dig lite uppmuntrad över den vackra hösten som är just nu, samt att du får mysa till det extra mycket nu när mörkret sakta börjar ta över mer och mer. Jag skickar med dig en massa kramar och pepp att göra denna höst till den mysigaste och roligaste tiden någonsin! Se till att göra något riktigt kul emellanåt, vila upp dig ordentligt och ta hand om dig! ❤


English:

I’m doing so much fun stuff right now! The inspiration has been flowing ever since I’ve started to plan my future and the coming year: What do I want to do? Or rather, what do I want to do more of? My answer to those questions became:

  • Spend more time in the colors and paintings
  • Start making bracelets/jewellery
  • Create colorbooks
  • Make a comic for a contest

Yes, you heard me (or rather read) right. Since my ongoing exhibition is still running in Strängnäs (I hope you enjoy it!), I’ve been having a break with the art at the moment. What’s more, I’ve been sick ever since the exhibition started so I have’nt been able to do so much art anyway. Anyway, it’s been quite the joy to just take out all of my pearls and berlocks and do something else for a while, namely bracelets! It’s heaps of fun and I feel really creative right now. These bracelets will be available for sale whenever I will have exhibitions in the coming year. We’ll see if they will be put up in the shop during next year. I haven’t sorted out all my thoughts about it yet.

I have not started with the color books, yet. But at least I’ve got a plan for them and that time is already booked for me to sit and create them. What’s the most spontanious thing among my goals for the future is the comic for the SMA-contest (silent manga audition). I really liked this years theme for the audition (you can read more about it here) that ends april 2023, and I was really inspired to make a comic for it, just for fun. But we’ll see if I actually will manage to do it, since I’ve got heaps of stuff already to do haha.

I have so much more stuff to do that I WANT to do but which I cannot get enough TIME for it. Afterall, I’m just a human whom also only works 50% at the moment. Anyway, I look so much forward for the future and I really look forward to this autum (that’s in full swing) and the winter, as well as the beginning of next year. I’m getting dizzy with excitement just thinking about it!

I really hope you can feel encouraged about the beautiful autumn that’s outside right now, and that you can cuddle up yourself as much as you can now when we are going to darker times. I send you lots of hugs and encouragement to make this autumn to the best season that has ever happened to you! Make sure to make something really fun once in a while, rest a lot and do take care of yourself! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s