Utställning

A few days away..!

Svenska:

Snart är det dags för mig att hänga upp allt i Gula Gallerian i Strängnäs. På lördag, kl. 10, kommer jag befinna mig där och hänga upp alla konstverk. Jag ser så mycket fram emot det!

Jag känner mig så oerhört väl förberedd för en gångs skull – jag har hunnit känna in placeringar av alla konstverk, hunnit reka lokalen, preppat skyltar (ska bara skriva ut dem) och förberett marknadsföring under tiden. Jag har en tavla kvar som inte är helt färdig ännu, men jag tror jag hinner klart med den innan lördag. Det är ytterligare lite småfix att göra såklart men det kommer inte ta för lång tid känner jag. Så himla bra! Det är ju värt att fira! Brukar ni fira på måndagar? Det borde man ju göra, vad är bättre än att börja en vecka med att fira in den liksom?

Detta inlägg blir ganska kort, men jag hoppas på att skriva ett lite längre inlägg till nästa gång. Tills dess så önskar jag dig en fortsatt fin vecka, ta hand om dig, och jag hoppas innerligt att du får njuta av utställningen som öppnas nu på lördag! ❤


English:

Soon it’s time for me to install everything in the ”Yellow Mall” (swe: ”Gula Gallerian”) in Strängnäs. On saturday, at 10 o’clock, I will be there to put up all the artworks. I look soooo much forward to it!

For once, I really feel soooo prepared – I have had the time to take in the artworks and decide their placements, I’ve checked the place, I’ve made signs (I just need to print them out now) and been fixing the marketing around it. I have one artwork left that’s not finished, but I think I will manage to finish it before saturday. It’s some small things left to do but it won’t take too long to do them. It’s awesome! It’s worth celebrating! Do you usually celebrate on mondays? You should, I mean what’s better than to start a week by celebrating it?

This time the post is rather short, but I hope I will be able to write a longer post next time. Until then, please take care of yourself and I really hope you will enjoy the art exhibition! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s