Utställning

Utställning/Art exhibition – Strängnäs!

Svenska:

Dåså! Då var det dags igen! Den 1-31 oktober kommer min andra soloutställning att ske i Strängnäs, i Gula Gallerian. Nerverna är under kontroll än så länge och jag börjar få in snitsen att planera inför utställningar. Nog för att jag enbart jobbar halvtid numera, vilket innebär att jag får inte alls lika mycket gjort utan måste vara mer noggrann i min planering med vad som måste prioriteras och NÄR jag ska göra saker och ting. Än så länge har det gått ganska bra men ibland dyker det upp oväntade saker som gör att jag måste planera om. Det är säkert många som känner igen sig i att planering är verkligen a och o, speciellt när man driver eget.

Jag har fortfarande några frågetecken kvar att lösa upp inför utställningen:
– besöka lokalen (borde gjort det för länge sen, men men)
– vilken tid jag får komma och hänga upp allt?
– om jag ska ta med egna upphängningssaker?
– får jag ha vernissage? (lutar mot att jag inte kommer ha det men jag kommer iaf finnas på plats på lördagen den 1a oktober då jag ska hänga upp allt, så om någon har vägarna förbi så kom och säg hej vettja!)

Jag tror allt kommer att lösa sig men gillar att vara lite ute i god tid och lite mer än 2 veckor är lite väl tight enligt mig. Men jag gör mitt bästa!

Jag fortsätter på mitt tema ”Pingvinens insida” (se eventet här på fb för mer info) med en uppgradering av 2.0 då fler verk kommer finnas på plats i Gula Gallerian. Det är en del av mig ni kommer få se som är svår att samla ihop i en enkel mening. Det som ligger mig närmast tar jag nu med mig och visar upp för världen! Jag hoppas vi ses och om inte annat så önskar jag dig en fantastisk konstupplevelse! Tack för ditt stöd och för att du läst detta inlägg, ta hand om dig! ❤


English:

It’s time again! The 1-31 October I will be holding my second solo exhibition in Strängnäs here in Sweden, in ”the yellow mall” (swe: ”Gula Gallerian”). My nerves are under controll so far and I’m kind of getting the hang of planning my art exhibitions. Since I work 50% nowadays, it’s a bit tricky sometimes to keep up with all the stuff I need to do (it was a bit hard sometimes to do it even when I worked 100% haha). So I need to really plan and have a strategy about WHAT and WHEN I do stuff. Sometimes, life or something unexpected happens and I have to replan everything, but so far it has gone pretty good I think. Probably a lot of you recognize yourself when I say that planning is EVERYTHING, especially when you have your own business.

I’ve still got some questionmark to sort out before the exhibition:
– visit the mall where I have the exhibition (I know, I should have already done that..)
– what time am I supposed to be there??
– am I supposed to bring all kinds of tools by myself in order to make the installation of the artwork as smoothly as possible?
– am I allowed to hold a vernissage? (I think I won’t have one, since it’s a bit tight in the schedule to plan that. But at least I will be there the 1st of October to install everything, so if you pass by please come and say hi!)

I think everything will settle down sooner or later, but I like to be prepared in advance and it’s only like 2 weeks away now which I feel is a bit tight for me. But I will do my best!

I’m continuing with my theme ”The heart of the Penguin” (check out the event here on fb, OBS! in swedish) with an evolvement of 2.0 since several new artworks will be shown in the yellow mall. It’s a part of me which you will be able to see without using words, since it’s too hard to describe myself in just a short sentence. It’s something I hold dear, and are most precious to me which I now will show up to the world (a bit scary actually when I think about it?!)! I really hope we will meet and nonetheless I wish you a great art tour! Thank you, as always, for the support and thank you for reading this post til’ the end. Take care! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s