Positivitet, Utställning

SE/ENG: MonYAY och Hösten!

Svenska:

Sommarens semester kanske bara har börjat för vissa av er, eller slutat för länge sedan. För min del så har den slutat nu och idag är första jobbdagen inför höstens nya utmaningar. Det har varit en del frågetecken och ovisshet kring hösten men efter att jag lyssnat på en inspirerande podd av Amy Porterfield (det var La Linda som tipsade om den) så känner jag att inspirationen har peakat och jag känner mig väldigt taggad vad som komma skall!! Podden, som endast finns tillgänglig fram till 31/8, handlade bl.a. om hennes egna krokiga väg och brutalt ärliga erkännande om hur hon till slut lyckats leva på det hon älskar att göra. Såååå otroligt inspirerande om man behöver peppas eller går i tankarna om att starta eget – rekommenderas!

Så. Med det sagt så kommer jag smälta alla fina minnen jag fått nu i sommar och använda de som bränsle inför höstens utmaningar! Jag lovar mig själv att minska med självtvivlet, fortsätta mata mig med inspiration, sätta upp mål för hösten och ge allt för det jag älskar att göra – att få skapa! Om jag ska ge mig själv lite självreflektion så måste jag medge att jag lärt mig så otroligt mycket och växt det senaste halvåret. Alltifrån att möta min största skräck – bokföring – till att planera mitt jobb, frilansa för första gången, måla och skapa fullt ut har gjort att jag växt massor. Och framförallt – jag mår så bra! ❤ Jag önskar verkligen fler får göra och GÖR det de älskar och få må BRA av det. Det finns trots allt bara en av oss själva, så gäller att ta hand om sig och fylla oss med meningsfulla saker som förgyller livet. ❤

Föresten, en rolig grej som hände under sommaren som jag kan dela med mig var att jag hade min FÖRSTA SOLO UTSTÄLLNING här i Enköping, på Galleri Ester!!! Jag vill bara återigen säga ett stort TACK till dig som tog dig tiden att komma förbi och titta på min konst! Det betyder oerhört mycket för mig, tack! ❤ På tal om utställningar, så är det snart dags att börja tänka på utställningen som sker i oktober. Den kommer hållas i Strängnäs på Gula Sidornas Företagsby, mer info kommer att komma. 🙂

Tack för att du följer mig på min resa!
Ta hand om dig och sprid kärlek runtikring! ❤


English:

Welcome! So, this is my first blogpost translated in english! I hope you who reads it will enjoy it and follow me on my artjourney and business. 🙂

The summer vacation may have just begun or ended since long for some of you. As for me, it has just ended and now I’m back to business today. I’m really looking forward the autumns different challenges! It has been some worries or uncertainities about autumn, but ever since I listened to the inspiring podcast made by Amy Porterfield (which La Linda suggested), I feel really motivated and are certain about that the autumn is going to be great! The podcast, which is only available til the 31/8, was briefly about Amys’ own bumpy road and brutally honest confession on how she was being able to succeed doing what she loves to do. Soooo inspiring and if you ever needs to be motivated or have thought about starting your own business, I can really recommend her podcast!

So. With that said, I will be taking this summers fond memories to my heart and use it as fuel for this autumn! I promise myself to decrease on selfdoubt, keep filling me with inspiration, put up concrete goals for the rest of this year and give everything I have to what I love to do – to create! So, if I give myself some selfreflection of the past half year, I truly must say that I’ve grown a lot. To be able to face my fears in accounting (bookkeeping?), planning my work, doing freelance for the first time, and to paint and create to my hearts content has made me level up a lot! And what’s even more – I feel so GOOD! ❤ I really wish you can do and actually DO what you love to do and that you can feel GOOD about it. There is only one of ourselves, so we need to take care of ourselves and fill us with meaningful things that enhances our lives. ❤

By the way – one fun thing that actually happened during the summer I want to share with you is that I held my FIRST EVER SOLO ART EXHIBITION here in Enköping, at Gallery Ester!!!! I just want to say THANK YOU once more to YOU who took your time to look at my art! It means the world to me, thank you! ❤ Speaking of exhibitions, it’s soon time for me to start thinking about the art exhibition that will take place in october, at ”Gula Sidornas Företagsby” in Strängnäs. More info will come. 🙂

Thank you so much for following me during my artjourney!
Take care and spread some love! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s