Sommarlov

SunYAY!

Sommaren är här! Mer än någonsin, känner du det?
Mina typiska sommartecken på när sommaren har kommit är bl.a. när man börjar se blommor eller knoppar på att bären är på g – smultron, jordgubbar, krusbär, hallon, rabarber (nog för att det inte är ett bär, men det hör sommaren till för mig). Jag blir så innerligt lycklig när man kan börja ”äta” av sommaren. Ett annat tecken är när flädern börjar spricka upp! Förutom att den doftar ljuvligt så är det ju underbart att göra egen fläderbärssaft! Ren och skär lycka enligt mig, skulle vilja äga en hel fläder (och syrén) äng. Som det skulle kokas saft alltså!

Som ni hör är det mycket utomhus som är fokus i mitt hjärta. Jag längtar även sååååå mycket på att få bada. Våra rutiner sedan vi fick barn har blivit lite annorlunda nu då vi inte kan vara lika spontana på att dra och bada längre, vilket är lite tråkigt men man får göra det bästa av det såklart! Vi löser våra somriga, långa och spontana kvällsdopp tidigare med att spela tv-spel nu istället haha. Win-win oavsett, gäller bara att se möjligheterna vad man kan göra istället.

Nu när det lugnat ner sig lite med förra utställningen så håller jag på att fokusera på att ta fram allt som ska vara med på nästkommande utställning som är redan i augusti. Tiden är knapp och jag kommer även unna mig lite semester (därför att alla behöver semester), så detta är mitt sista inlägg på ett par veckor nu. Jag känner en sådan lycka över vad jag lyckats åstadkomma under ett halvår som egen företagare och vill hinna insupa den känslan lite till innan ”sommarlovet” börjar. Allt jag lärt mig och utvecklats inom, misstag jag gjort och lärt mig av, alla fina människor jag mött och allt stöd jag fått – wow så mycket kärlek jag fått uppleva hittills! ❤

Jag kommer tillbaks med mer energi och påfylld kreativitet än innan runt augusti/slutet på juli. Ta hand om er så länge så hörs vi framöver, kanske blir ett spontaninlägg om jag känner för det. Spread some love och gla midsommar i förskott! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s