Utställning

TACK!

Jag höll nästan på att glömma att det var fredag idag. Så mycket har det varit den senaste veckan! Igår var sista dagen på Galleri Bellman i Stockholm.14 st olika tolkningar av temat GRÄNSLÖS. Wow. Det har varit så underbart och härligt att få träffa dessa människor som har kommit från hela Sveriges olika platser; att få krama om varandra och prata med varandra PÅ RIKTIGT. Inte bara genom en skärm. Underbar känsla verkligen. Det är så fantastiskt att komma samman med människor som har samma brinnande intresse som en själv! Helt ovetandes så har man så mycket gemensamt och igenkänningsfaktorn på olika saker som t.ex. egen företagare, visioner, utmaningar etc. var väldigt påtaglig.

Extra roligt har det varit att få jobba med Sofia Romedahl och Sarah Malm, underbara människor i världens bästa grupp – marknadsföringsgruppen! Som vi slitit med all marknadsföring haha! Det hade inte varit möjligt att göra detta om vi inte hade haft så fin kemi tillsammans. Trots att livet kom ivägen ibland så kom vi i mål med alla deadlines och satte känslan för vår utställning! Wow vad bra vi är!

Jag vill även säga TACK(!!!) till alla er som kom och besökte utställningen och tog er tiden att komma dit. Extra roligt var det på vernissagedagen i lördags då över 250 personer kom!! Över 400 personer har garanterat cirkulerat i galleriet och upplevt vår utställning, det är så häftigt när man tänker efter!

Allt blev väldigt lyckat. Jag har firat, landat och återhämtat mig. Nu laddar vi om inför nästa utställning som sker i augusti här i självaste Enköping.

Ta hand om dig och en sista sak jag vill säga dig: ditt stöd är ovärderligt – varenda kommentar och intresse som du visar över det jag skapar är så otroligt värdefullt – TACK! ❤ Spread some love ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s