Positivitet, Utställning

Pirr i magen

Pirrigt är det!!! Om bara några timmar, i skrivande stund, åker jag upp till Stockholm för att sätta upp vår utställning GRÄNSLÖS som vi har jobbat så länge med. 14 st utställare är vi som har kämpat med detta under ett års tid och vi lyckas såklart pricka in det när det ska vara en massa andra event i Stockholm haha. Det blir nog bra, att det är mycket folk på stan är ju bara fördelaktigt – missa inte vår vernissage som börjar imorgon kl.11-19! Det kommer bli så kul! Bellmansgatan 9, på Galleri Bellman är platsen att besöka.

Mitt i allt fågelkvitter och blommande syréner så inser jag hur viktigt det är att få fira och landa in i saker och ting. Att inte springa förbi händelsen som sker NU. Jag har haft lite väl mycket fokus på vad jag måste ta fram inför nästkommande utställning som är i augusti (massa tid kvar ju! …eller? ), att jag märkte att jag hann liksom inte inse att vi är i JUNI redan samt att vår vernissage som vi jobbat så hårt inför är IMORGON. Jag behöver stanna upp. Fira. Glädjas och känna in det som jag och flera andra har åstadkommit. För det är så värt det, att släppa fram alla känslorna inför det som är ”nu” och inte kasta bort dem till ”sen”. Nu kör vi!

Happy friyay till er alla – jag hoppas vi ses imorgon! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s