Positivitet, Skapandet, Utställning

Blicken framåt

Om en vecka kommer portarna på Galleri Bellman, i Stockholm, att öppna sig. Jag, tillsammans med 13 andra utställare, kommer finnas på plats och hälsa er varmt välkomna på vernissagen som börjar kl. 11. Spänningen i luften, sorlet från oss utställare som beblandas med er besökare, de goda snittarna som kommer finnas tillgängliga, glädjen, musiken och lyckan som infinner sig.

Det är speciellt att föreställa sig hur det kan komma att bli! Jag ser så mycket fram emot nästa helgs utställning där jag och mina konstnärskollegor har tolkat in vad GRÄNSLÖS är för oss. Dess betydelse och innebörd för oss personligen. Wow. Missa inte det!!! Här kan du läsa mer om utställningen. Om du vill ha en sneakpeak av vad jag har tolkat in på vad Gränslös är för mig så kan du lyssna på en intervju som min konstnärskollega Nina Thorén höll i under gårdagen. Hon har intervjuat oss alla inför utställningen och under gårdagskvällen var det min tur. Om du missade tillfället kan du kika på det här.

Andra saker som jag blickar fram emot med spänning är mina utställningar som sker i augusti och oktober! Först och främst augusti (som sker i Enköping) oktober kändes lite väl långt bort då sommaren knappt har börjat här haha. Inför nästa utställning håller jag fortfarande på och känner in, även fast jag har en uppskissad idé i huvudet av vad jag vill förmedla. Men det är mycket man vill uttrycka sig i. Mycket som man vill säga med sin konst.

Är det inte fantastiskt egentligen att det går att uttrycka sig på så många sätt än bara ord och gester?! Jag blir helt lyrisk när jag tänker på det!! Du kan lära känna en människa så djupt genom att se det den har skapat, om det så må vara finsnickeri som fotografi, eller att måla till att vika pappersfigurer – det är så vackert! Människan är vacker, och jag vill alltid tro på att människan är god. För godhet segrar alltid över det onda. För kärleken är störst!

Gå ut och lukta på syrenerna som blommar för fullt (iaf här i Enköping), säg hej till någon du inte känner och blicka framåt på det som komma skall. Jag känner en enorm förväntan i luften och jag vill bara springa ut på en äng och skrika ut av glädje! Du kanske också vill det?

Spread some love! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s