Skapandet, Utställning

Det närmar sig..

Om bara 3 veckor så kommer det ske någonting fantastiskt. Jag, tillsammans med 13 andra konstnärer, kommer ställa ut på Galleri Bellman i Stockholm. Temat är Gränslös där vi alla har gått in och tolkat vad just gränslös betyder för oss, vad det är för oss. Jag hoppas att du inte missat inbjudan som cirkulerat runt då och då på sociala medier, men om så skulle vara fallet så lägger jag upp den här igen:

Jag ser så mycket fram emot att få träffa allihop! Vi alla möttes på Karin Holmstöms konstbusiness kurs och valde att göra en gemensam utställning efteråt när kursen var slut. Sedan hösten 2021 har vi planerat, jobbat och skapat inför denna utställningen. Det är mycket jobb bakom detta, mer än du kan tro vill jag lova. Processen har fått tagit tid, vilket är bra i många fall. Jag känner mig ovanligt lugn trots att jag inte är klar med alla mina verk ännu (de ska in senast på söndag till vår grupp, no pressure!). Jag är så taggad, och jag hoppas INNERLIGT att vi ses. Bor du i Stockholm, gillar du det jag gör eller tycker du bara att utställningen verkar intressant (eller inte, men är nyfiken) – KOM vettja! Vi kommer ha vernissage den 4 juni, en lördag, med start kl. 11. Det kommer bjudas på tilltugg och dryck av olika slag och vi alla konstnärer kommer finnas på plats där samtidigt! Missa inte det! Utställningen kommer fortsätta vara öppen fram till den 9e juni, men då kommer det vara olika personer av oss som är på plats. Jag själv är där på vernissagen samt sista dagen, så vill du prata eller träffa mig specifikt så rekommenderar jag att du kommer då! 😉 Klicka här på evenemanget om du kommer!

Ta hand om dig och glöm inte att sprida kärlek till din omgivning! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s