kampanj, Utmaningar, Utställning

Nya utmaningar & utställning

Jag vill bara uppmärksamma att IMORGON (!!!) är sista dagen att vara med på giveaway:en, där vinnaren i utlottningen får en minicanvas föreställande en pingvin samt 2st av mina vykort (se här för att se vilka priser det handlar om). För att vara med i utlottningen behöver du följa min blogg. Du gör det genom att scrolla längst ner på min hemsida här på bloggen. Sedan skriver du in din e-postadress och klickar på ”Följ min blogg!”. Enkelt, eller hur? Utlottningen kommer att sändas live den 4/5 på storys på Instagram kl.13. Missa inte det!

Nästa vecka så händer något nytt och spännande för mig. Jag kommer nämligen få jobba som projektanställd på deltid för att sätta böcker! Projektet sträcker sig över maj-juni vilket känns jättebra då det innebär att jag kan fortsätta bygga upp min firma men samtidigt utvecklas på områden jag älskar, i detta fall att formge böcker! Jag älskar verkligen böcker, älskar doften av nytryckta böcker, deras omslag och de olika typsnitten de sätts i…. Allt är bra med böcker! Att få möjlighet att jobba med böcker igen och lära mig fler nya coola tricks om det känns därför jätteroligt och jag är så taggad inför det!

Vet du om något framtida projekt där de behöver en grafisk formgivare, illustratör eller någon som är bra på att koordinera saker och ting så tveka inte att höra av dig till mig! Jag frilansar gärna på projekt framöver om möjlighet finns. 🙂

Något ANNAT som sker väldigt snart är att jag har utställningar på gång! Den 4e juni börjar utställningen GRÄNSLÖS vilket görs i samarbete med 13 stycken övriga konstnärer jag känner. Vi träffades allihop på en konstkurs av Karin Holmberg som bygger på hur man kan driva sin konstbusiness. Vi kände att vi gärna ville göra en utställning tillsammans efter kursens avslut och har nu jobbat i nästan 1 år med att förverkliga detta och den 4e juni öppnas portarna för vernissage på Galleri Bellman i Stockholm! Klicka gärna i här på eventet om du kommer.

Ta hand om dig och glöm inte bort morgondagens giveaway!
Spread some love! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s