kampanj

Giveaway time!

Hoppas allt är bra med dig och att påskhelgen varit god! Det var längesedan något skrevs här nu pga påskhelgen och min så kallade ”skärmfasta”. Det var svårt att hålla fastan när mitt jobb är bl.a. att jobba med sociala medier och marknadsföring av mitt företag, plus att det var många kontakter jag behövde ha kontakt med under påskveckan. Så i år fick jag inte helt samma frid av min skärmfasta som jag brukar få, men efter arbetstiden så var det oerhört skönt att inte vara ”uppkopplad” till vare sig TV eller mobil på kvällen. Kan jag rekommendera som utmaning! 🙂

Över till något mycket mer intressantare (kanske?!)! Om du inte redan fått nys om det via sociala medier så kör jag en liten vårkampanj, dvs. en giveaway! Allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är att du följer min blogg! Hur lätt som helst! Skriv in din e-postadress här nedan i footern och klicka sedan på knappen ”Följ min blogg”. Det du är med om i utlottningen är en minicanvas (12x12cm, föreställande en pingvin) samt val av 2st vykort jag skapat. När du följer min blogg nu så kommer du även vara med om unika erbjudanden som kommer komma längre fram i framtiden, så det vill du bara inte missa! 😉

Det var allt för denna gången, just nu är hela min familj iväg på resande fot och har lite minisemester till Norge vilket känns underbart. Jag kommer tillbaks till jobbet i full fart under nästa vecka alltså så jag kan vara lite seg att svara på eventuella mail och liknande.

Ta hand om dig och glöm inte att sprida lite kärlek! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s