Utställning

Vinterspår 2022

Nu är det inte lång tid kvar! Idag sker förberedelserna inför Vinterspår 2022 och jag är sååååå pepp!! En dröm som går i uppfyllelse och det känns otroligt kul på alla sätt och vis. All research, all målning, all prepp. Nu får detta blomma ut i helgens utställning och jag ska få se alla mina verk samlade på ett och samma ställe. Det är en häftig känsla!

Fun facts: Mitt i all förberedelse så lyckades mina vykort komma på villovägar. Tydligen så kom en siffra fel i postnumret (trots att allt annat var korrekt, jag förstår fortfarande inte hur siffran blev fel) så de lyckades hamna i KNIVSTA istället för ENKÖPING. Skönt att jag var ute i så god tid, och tack och lov för att det gick att ändra hämtningsställe i efterhand! De hann komma i tisdags i veckan, vilket kändes väldigt skönt. Men vad märkligt att en sådan ”liten” grej kan vara avgörande för vart ditt paket hamnar, trots att orten och resten av adressen var korrekt?

Med vykort, visitkort, ihopsatta skyltar och inramade konstverk så är jag mer än redo för helgens äventyr! Jag har till och med lyckats sno ihop lite kakor som kommer finnas på plats ihop med lättdryck. Så kom och njut tillsammans med mig! Du finner mig på Lindesbergs Församlingshem, mellan kl.10-16, lördag och söndag. Jag hoppas innerligt att vi ses! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s