Allmänt, Skapandet, Utställning

Flow – allt flyter på

Jag är så oerhört tacksam för all respons jag fick tidigare i veckan när jag behövde idéer för min kommande plan om att göra djur/frukt- eller bär kombinationer! Fick så otroligt roliga idéer och har redan börjat skissa på väldigt många! Tack för er kärlek! ❤

Trots ett oväntat besök till Uppsala för att köpa ytterligare ramar inför utställningen Vinterspår, som sker nästa vecka (!!), så har jag haft ett sånt flow inom skapandet! Jag har skissat upp extremt många olika original och jag känner att mer måste skissas upp! Vissa behöver jag avvakta lite med innan jag fortsätter skissandet, ibland kan det ta något år tills de har ”vilat” klart innan jag faktiskt slutför tavlan. Så med några pågående work in progress som jag håller på och målar för fullt, så har jag en hel del skisser kvar att få ur mig. Det är så underbart när allt plötsligt bara flyter på! Härlig känsla. 🙂 Brukar du känna flow över något? Dela gärna med dig!

Att vara i flow kan vara så skört också. En händelse som skedde ganska nyligen gjorde att jag tappade all energi att skapa. Det gick bara inte, jag var tvungen att smälta händelsen först ett tag, prata ur mig om händelsen (viktigt att prata ur sig!), för att sedan samla all kraft till att försöka fortsätta skissa upp något ”vettigt”. Det var dock en kraftansträngning likt att lyfta den tyngsta vikten på gymmet som du knappt klarar av. Som när luften plötsligt bara går ur en. Tänk vad omgivningen kan ställa till med ibland som du själv inte räknar med. Ett ord, en händelse, något oväntat. Det var ju så bra innan och sen bara – bananmos av allt!

Det fina är ju att när du skapar så kan du även få ur dig väldigt mycket känslor. Sorg, frustration, glädje, lyckorus och drömmar – allt är möjligt och ger unika uttryck när du skapar! Ren terapi och läkning för den som behöver. Jag kan bara rekommendera det!

Brukar du skapa något? Brukar du ösa ur dig känslorna i det du skapar?
Nu tar vi friyay och ber även för Ukraina – spread some love ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s