Shop, Utställning

Förberedelser och koffein-parentes!

Jag haft fortsatt haft en hel del förberedelser att genomföra inför Vinterspår som är om snart 2 (!!) veckor. Jag är sååååå förväntansfull och känner mig lite pirrig inför det hela. Det ska verkligen bli superkul!

I veckan kom jag även att få visningsexemplar på lite olika saker från min merch-shop, gissa om jag blev glad över hur bra dem blev! Ni kan se första videon redan nu på Insta, FB eller LinkedIn om ni är nyfikna. 🙂

Det har varit extremt mycket admin denna vecka + ett par saker som kom emellan som inte riktigt var planerat. Men men, det är livet i ett nötskal! Gud överraskar en med saker som man själv inte planerat helt enkelt haha. Det hela har ju gått bra trots allt och jag har tagit saker och ting med en nypa salt och inte stressat upp mig. För vad är egentligen meningen med att stressa upp sig? Inget går ju direkt snabbare, man får bara hög puls, kallsvettningar, minnesluckor och andra rubbningar som gör att man fungerar sämre på alla sätt och vis?! Vissa kanske tror att det är som en adrenalinkick, som när man tar morgonkaffet – plötsligt går allt mycket snabbare och det känns effektivare att jobba! Men i grund och botten, om du tar bort allt koffein, så är du lika effektiv om du arbetar i normal takt och tar en sak i taget. För när koffeinkicken avtagit då blir ju allt lite segare igen, eller? Kanske någon som i alla fall känner igen sig. När jag slutade dricka koffeinbaserat kaffe eller annat regelbundet så har jag i alla fall känt mig mer ”normal” – kroppen har samarbetat bättre och psyket har blivit lugnare rent mentalt. Trötthetskänslan är inte överväldigande utan mer normal. Vad viktigt det är att ändå vara kompis med sin kropp för att saker och ting ska fungera i den enkla vardagen! En annan parentes som jag bara måste tillägga för dig som är intresserad av att ta bort allt koffein på regelbunden basis, är att det är sjukt intressant hur pass påverkad man blir av t.ex. ett glas cola när man väl tar ett! Helt sinnes vad pigg och bubblig jag blir. Vilken tur att jag aldrig druckit alkohol, hur skulle det egentligen ha gått för mig där om ett glas cola får mig så pass pigg och alert? Hur som helst – att stressa upp sig i nöd och onödan är inte nödvändigt.

Idag ska jag ut i ateljén för att fira friyay på bästa sätt – med ett akvarellblock och blyertspenna! Är så full av idéer och behöver få ihop några alster till, får se om det går. Det går ju inte att pressa ur sig konst bara sådär, men det är kul när känslan av att få ut en massa är väldigt lättillgänglig.

Önskar dig en fantastisk friyay och trevlig helg när det väl är dags!
Ta hand om dig och spread som love! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s