Allmänt, Shop, Utställning

Merch-shop & Utställning

ÄNTLIGEN! Som jag längtat! Som du längtat?! Min shop med merchandise ligger uppe nu. Är du ute efter den perfekta presenten till kompisen eller barnet, vet inte vad du ska köpa till din partner på alla hjärtans dag eller är du själv ute efter lite unnande så tveka inte att kika in i shopen här på hemsidan för att se om det finns något som passar just dig! Just nu ligger det uppe 5 designs och fler kommer komma framöver.

I väntan på semeltider så vill jag även ge glädjande besked om att utställningen ”Vinterspår” som äger rum den 5-6 mars kommer bli av! Woho! Det har varit lite osäkert iom pandemins utveckling, men iom nedtagandet av restriktionerna så kommer utställningen att genomföras. Du som bor i eller i närheten av Lindesberg, missa inte det! Här är en länk till broschyren för den som är nyfiken på att veta vilka som ställer ut: https://www.lindesberg.se/download/18.1be30b5517eaad48a092c060/1644230580776/Vinterspar%20%20folder%202022.pdf

I veckan har jag varit på snabbvisit i Lindesberg och lämnat in 1 av mina konstverk (”Ice Cream Factory” för att vara exakt) till ”Vinterspårs” försmaksutsällning. Det är en miniutställning på Lindesbergs bibliotek, som heter just ”Försmak”, där alla ställer ut 1 verk/alster som representerar deras utställning under ”Vinterspår”. Det känns pirrigt, snart är det dags för the real deal liksom!

En annan grej jag vill meddela om är att om du följer min blogg, dvs. knappar in din e-postadress och sedan klickar på ”Följ min blogg!”, så kommer du finnas med i en e-postlista där jag skickar ut UNIKA erbjudanden framöver som gäller bara dig. Bra va? Du finner detta i foten på hemsidan, så scrolla längst ner och knappa in din adress så du får vara med om detta! 😉

Nu är det dags att fortsätta fira friyay!
Ta hand om dig och spread some love! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s