Allmänt

Var får jag min inspiration ifrån?

Svaret är ganska enkelt – från det mesta! Men eftersom jag får denna frågan lite då och då så tänkte jag ge ett mer utförligare svar (för den som är intresserad).

1. Eftersom jag är en stor japan-fantast och älskar nördkulten där så får jag väldigt mycket inspiration från tv-spel, anime, manga och deras fantastiska berättarteknik. Jag har varit ett fan av Japan och nördkulturen sedan jag var ca 9/10 år gammal. Jag älskar även tecknade serier såsom disney och pixar etc. Böcker har alltid varit ett stort intresse och då är det främst fantasy. Att få drömma sig bort till andra världar och följa hjältarna och hjältinnorna med deras hemliga uppdrag är något jag Ä.L.S.K.A.R!!!! Allt som inte är verklighetstroget och överrealistiskt inspirerar mig. Kort och gott.

2. Naturen är något som ligger mig också väldigt varmt om hjärtat. Promenader och springturer hjälper mig att rensa skallen och tömma den på massa tankar. Jag kan på nytt få bli påfylld av nya idéer och slappna av helt och hållet efteråt. Att få se på det Gud har skapat är helt underbart att njuta av!

3. En annan grej som kännetecknar mig är att jag älskar att dagdrömma. När jag var yngre kunde mina vänner, som ropade och vinkade på flera meters avstånd, reta sig på att jag aldrig såg dem förens de sa ”Hej” till mig med en armlängds avstånd. Jag är oftast helt i min egna lilla värld när jag går för mig själv. Den egna världen är väldigt bubblig och sprudlar av färger som gör mig glad. Fantasier är den bästa uppfinningen helt klart!

4. Vardagens händelser kan bidra med mycket humor och tankar till det jag skapar! Jag har en underbar man jag kan skämta med om dagarna vilket också bidrar till flummighetens fantastiska uttryck! Oftast kommer även personer i min närvaro in i det jag skapar i form av djur.

5. Djur, andra konstnärer, vatten – listan kan göras längre, men jag tänkte att jag skulle avsluta här. 🙂 Så detta är min topp-lista just nu på inspirerande saker.

Hoppas det gav dig lite inspiration själv och en inblick i mitt liv.
Ta hand om dig, spread some love! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s