Allmänt

Det hänger på mig!

Wow! En hel vecka har nu gått då jag fått jobba med det jag älskar allra mest – att få starta upp mitt företag och måla, måla, måla! Det är en häftig känsla.

Något jag även insåg dagarna som gick är att det är mig allt hänger på. Vilket ansvar! Inget blir gjort såvida jag inte tar tag i det, som t.ex. att byta ut den där fönsterbrädan i min ateljé, eller att boka platser för framtida utställningar. No pressure! Tur att allt – precis ALLT – är så himla roligt. Just nu i alla fall. Jag tippar på att det kommer komma tyngre moment framöver, men just nu älskar jag varenda sekund jag får göra detta. Tack för ditt stöd och för att du följer med mig på min resa! ❤

På måndag händer det något spännande – då lanserar jag hemsidan som jag jobbat med nu senaste veckan. Det är en härlig, pirrig och euforisk känsla som dyker upp i maggropen när jag tänker på det. Även shoppen ligger redan uppe med ett fåtal verk. Alltid en början men mer är på väg. Allt har sin tid helt enkelt.

Jag önskar dig en fortsatt fin fredag och trevlig helg!
Spread the love! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s