Allmänt

Välkommen hit!

Vad roligt att du har hittat hit till min webbplats och blogg!

Just nu är hemsidan lite rörig då den är under bearbetning, men ha tålamod! Den kommer bli helt klar framöver inom kort.

Jag är en svensk konstnär som är bosatt i Enköping. Just nu håller jag på att starta upp min firma efter att jag har varit mammaledig det senaste året (2021). Jag är väldigt ny till hela branschvärlden med vad det innebär att ha eget företag, skriva blogg och vara min egen chef. Jag hoppas du ska tycka om det jag gör och finna glädje i mina kommande blogginlägg, som inte kommer vara så tråkiga som detta första inlägg.

Jag kommer blogga varje fredag om min resa som konstnär, vad som är på gång under året (utställningar, events och liknande), samt mina olika processer kring skapandet. Jag hoppas innerligt att du vill följa med mig på min resa!

Sprid kärlek och ta hand om dig ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s